Over ELATEC

Elatec Frankrijk is jou adres voor elektrisch aangedreven land- en tuinbouwmechanisatie.  Bij Elatec is er keuze uit de getoonde producten, maar kan er ook volledig op maat gemaakt worden. Elke machine wordt klantspecifieke gemaakt. Daardoor krijg je van de machine niet alleen de laatste versie, maar ook goedkoper: Er zijn geen grote voorraden in een groot dealernetwerk. Natuurlijk kan daarmee ook elke machine aangepast of helemaal van begin af aan ontworpen worden. Het team bij Elatec heeft alle kunde in huis, van ijzersnijden vanaf bestand tot geavanceerde vierwiel platform besturing die nauwkeurig op GPS kan rijden. 

ELATEC Frankrijk

Zone d'Activité 32380

Tournecoupe, France

Locatie op kaart bekijken

+33 (0) 5 36 03 00 56

Nederland

Elektrisch mechanisatie ontwikkelen en produceren is de specialiteit, van Elatec Frankrijk. Maar de kennis van de Nederlandse teelt en taal is dat niet. Daarom helpt ducksize, georganiseerd door Corné Rispens. Om jou te helpen met informatie over de machines en wat Elatec Frankrijk voor jou kan beteken. Deze website elatec.nl is daar een deel van, maar ook het beantwoorden van je vragen en geven van advies en demonstraties op jou bedrijf is daarmee in het Nederlands mogelijk.

Je koopt de machines rechtstreeks bij Elatec. Zij versturen de machine rechtstreeks naar je toe. Op deze manier besparen we alle voorraad, handeling en verkoopkosten van een tussenkomende importeur en dealernetwerk. Misschien nog niet heel gebruikelijk in de akker- en tuinbouwmechanisatie... maar al een aangetoonde succesformule in vele andere sectoren. Wij geloven dat dit de succesformule is om de beste kwaliteit voor de beste prijs bij jou te kunnen leveren. En als je machine in productie is, bent je van harte welkom om te komen kijken in het mooie Zuid-Frankrijk. 

Vragen? 
corne_D.jpg